63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ulus Genç Akademi, öğrenciler için ücretsiz 3D modellemeye giriş eğitimi düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Genç Akademi’de . Mühendislik, mimarlık ve grafik tasarım bölümlerinde okuyan öğrenciler için ücretsiz olarak “Blender ile 3 Boyutlu Modellemeye Giriş Kursu” verdi.

Ulus Genç Akademi, öğrenciler için ücretsiz 3D modellemeye giriş eğitimi düzenledi
Paylaş:

Blender ile 3 Boyutlu Modellemeye Giriş Kurs eğitiminde  arayüz kullanımı, temel 3D modelleme teknikleri, nesne oluşturma ve düzenleme, malzeme ve doku ekleme, ışıklandırma ve kamera ayarları gibi birçok konu ele alındı. Eğitimin sonunda öğrenciler Blender kullanarak kendi küçük 3D projelerini hazırladı. Eğitim kapsamında katılımcılar dijital tasarımın temellerini öğrenme fırsatı buldu. 4 hafta süren eğitimin sonunda kurs alan öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.