63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Uraloğlu, 9 Milyona yakın engelli yolcuya ücretsiz hizmet verildiğini açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, demiryollarında 2017 yılından bu yana yaklaşık 9 milyon engelli yolcuya ücretsiz hizmet sunulduğunu açıkladı.

Uraloğlu, 9 Milyona yakın engelli yolcuya ücretsiz hizmet verildiğini açıkladı
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 2017 yılından bu yana demiryollarında 9 Milyon, karayollarında da engelli vatandaşların şehirlerarası otobüslerde yüzde 40’a varan indirimlerden faydalandığını belirtti. Uraloğlu, “119 istasyonumuzda erişilebilirlik uygulamalarını tamamladık” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, “Hayatı kolaylaştıran her adımı insan odaklı hizmet anlayışımızla atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.