63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SAĞLIK

Urfa’da Tek Doktor Hastalara Yetmiyor

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde hergün onlarca kişi, serviste sadece tek hekimin bulunması dolaysıyla saatlerce sırada bekliyorlar.

Urfa’da Tek Doktor Hastalara Yetmiyor
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde tek doktor çalışması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Serviste tek doktor çalıştığı için uzun kuyruklar oluştuğunu ifade eden vatandaşlar, doğru dürüst sağlık hizmeti alamadıklarını kaydettiler.

Hastaneye bir veya birden fazla doktor daha görevlendirilmesini isteyen vatandaşlar, görevin yapan doktorun zor şartlar altında çalıştığını belirttiler.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.