63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
KÜLTÜR - SANAT

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses emlak kralı çıktı! İşte malvarlığı dudak uçuklattı

İzmir'de çıkan yangında dairesi kül olan Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in mal varlığı dudak uçuklattı. Tatlıses’in serveti say say bitmezken evleri dikkat çekti.

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses emlak kralı çıktı! İşte malvarlığı dudak uçuklattı
Advert
Paylaş:

İzmir'de meydana gelen yangın felaketi sonrasında Narlıdere'nin en lüks projesinde yer alan onlarca ev saatler içerisinde küle dönmüştü.

İtfaiyenin tüm müdahalesine rağmen binanın dış cephesinde iddialara göre kullanılan ahşap kaplama nedeni ile bina kısa sürede küle dönüşürken dev projede yanan dairelerden birinin de imparator lakabı ile anılan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e ait olduğu ortaya çıkmıştı. Tatlıses yangın haberinin duyulmasının ardından yaptığı açıklaması ile evde olmadığını söylemişti.

 

 

 

 İBRAHİM TATLISES: GELEN MALA GELSİN!

Yaşanan yangın felaketinde evi kül olan İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum İzmir'e uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin..." diyerek uçakta yer bulamadığı için İzmir'e gelemediğini ve bu nedenle evinde olmadığını söylemişti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.