63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Uşak'ta kente su arzı sağlayan hattaki arıza onarılıyor

Uşak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri kentin yaklaşık yüzde 80’ine su arzı sağlayan hat üzerindeki tahliye vanasında tespit edilen arıza için onarım çalışmasına başladı.

Uşak'ta kente su arzı sağlayan hattaki arıza onarılıyor
Paylaş:

Sahaya inerek çalışmaları yerinde takip eden Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ekiplerden brifing alarak durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Yalım burada yaptığı açıklamada ekiplerin dikkati sayesinde su kaçağı olduğunun belirlendiğine dikkat çekerek, özellikle su kıtlığı olan böyle bir dönemde asla bu tür kaçaklara izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

Her damlanın önemli olduğunu belirten Başkan Yalım; “Ekiplerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarım bu bölgede şehri besleyen şebeke hattındaki tahliye vanasının arızalı olduğunu görmüş. Bu arıza nedeniyle de yaklaşık olarak saniyede 25-30 litre suyumuzun kaçak olduğunu tespit etmiş. Bu konuyu hemen bana bildirdiler ve gerekli çalışmanın yapılması için talimatımızı verdik. Şu an bu hat üzerindeki tahliye vanasının değişmesi için çalışmalara başladık” dedi.

Başkan Yalım, çalışma süresince su arzının durdurulacağını bu yüzden durumdan haberdar oldukları anda vatandaşların mağdur olmaması adına gerekli duyuruları yaptıklarını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.