63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Vali Aktaş, toprak kayması alanında inceleme yaptı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit Topçular Mahallesi’nde meydana gelen toprak kayması alanında incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş, toprak kayması alanında inceleme yaptı
Paylaş:

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit ilçesine bağlı Topçular Mahallesi’nde inşaat kazısı çalışmasının ardından meydana gelen toprak kayması alanında incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ve yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aktaş, toprak kaymasından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.