63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

Vali Erin’in Talimatıyla 12 Okul Halı Sahaya Kavuştu

Şanlıurfa 11 Nisan Spor Kompleksinde bulunan Reşit Köylü sahasının zemin döşemesinin yenilenmesi nedeniyle sökülen malzemeler, Vali Abdullah Erin’in talimatıyla yeniden değerlendirilerek 12 okula halı saha kazandırıldı.

Vali Erin’in Talimatıyla 12 Okul Halı Sahaya Kavuştu
Advert
Paylaş:

 

Vali Abdullah Erin’in, yaklaşık 5000 metrekarelik sentetik malzemenin ihtiyaç duyulan okullarda değerlendirilmesi talimatıyla başlayan çalışmalar sonucu, Şanlıurfa’daki Karaköprü ve Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu, Ovabeyli, Keçikıran, Ulubağ, Şenocak, Halilürrahman, Dr. Cavit Özyeğin, Gazi, Mustafa Vedat Mutlu ve Borsa İstanbul Ortaokulları ile Karaköprü Teknik Lisesindeki beton sahalar sentetik çim sahaya dönüştürüldü. Her okula ortalama 500 metrekarelik döşeme işi için toplam 6 bin metrekare malzeme kullanılırken, yapılan her saha için 10 bin TL valilik tarafından karşılandı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nce kale ve fileleri de temin edilen okullardaki sahalar öğrencilerin hizmetine sunulurken, 2002 Vakıflar İlkokuluna da yeni bir basketbol sahası kurulumu tamamlandı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.