63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Vali Gül: İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru demek

İstanbul Valisi Davut Gül, düzenlediği basın toplantısında şehrin 2026 yılı Ocak ayına ait emniyet verilerini paylaştı.

Vali Gül: İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru demek
Paylaş:

İstanbul Valisi Davut Gül, 2026 yılının Ocak ayına ilişkin emniyet ve asayiş verilerini, bir önceki yılın aynı dönemiyle karşılaştırmalı olarak değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'un stratejik önemine dikkat çeken Vali Gül, şehrin güvenliğinin ulusal huzur için önemli olduğunu belirtti. 

Vali Gül, toplantıdaki açıklamasında  “Dünyanın en önemli metropollerinden birinde yaşıyoruz. Dolayısıyla ülkemizin göz bebeği olan İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru demek. Bu anlayışla emniyetimizle, jandarmamızla, sahil güvenliğimizle, istihbaratımızla, bütün kurumlarımızla mesai mefhumu gözetmeden daha güvenli, daha huzurlu bir İstanbul için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Suçla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayan Vali Gül, açıklamasını “Suça ve suçlulara karşı her alanda mücadele ediyoruz” sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et MKE, Mısır’da üretim üssü kuruyor

Akışın sonuna geldiniz.