63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Vali Masatlı, Tuğgeneral Ersever ve jandarma personelini kabul etti

Hatay, 13 Haziran (Hibya) – Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever ve beraberindeki jandarma personelini makamında kabul etti.

Vali Masatlı, Tuğgeneral Ersever ve jandarma personelini kabul etti
Paylaş:

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Masatlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever ve beraberindeki jandarma personelini makamında kabul etti.

Kabulde, köklü ve şanlı geçmişinden aldığı güçle her daim milletin huzuru ve devletin bekası için görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı’nın, milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Vali Masatlı, teşkilat mensuplarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Vali Masatlı, “Şanla, şerefle ve büyük bir özveriyle görev yapan Türk Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını en kalbi duygularımla kutluyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Enerya'dan pay geri alım duyurusu

Akışın sonuna geldiniz.