63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Vizyon Ordu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ankara’daki Ordulu bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek kentin gelecek vizyonunu şekillendirecek yatırım ve hizmetler üzerine istişarelerde bulundu.

Vizyon Ordu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara İlbank Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Vizyon Ordu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda çok sayıda Ordulu bürokrat bir araya gelerek ortak akıl etrafında buluştu.

Program öncesi konuşan Başkan Mehmet Hilmi Güler, Ordu dışında yaşayan Orduluların büyük bir potansiyel taşıdığını vurgulayarak herkesi Ordu üst kimliğinde buluşmaya ve memleket için hizmet etmeye davet etti.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Bu akşam arkamızda bir Ordu olduğunu bir kez daha gördük. Zaten İstanbul’da bir Ordu var, yurt dışında da bir Ordu var onlar da çok güzel işlere imza atıyor. Bu programla kardeşlik hukukumuzu, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek istedik. Ordu’nun özgül ağırlığı çok yüksek bir il olduğunu bu akşam bir kez daha ortaya koydunuz. Fikir, görüş, siyaset ayrılığı gözetmeden Ordu üst kimliğiyle hareket edelim bu güçten çok daha büyük hizmetler çıkacağına inanıyorum. Küçük büyük demeden Orduluların hizmetine sunalım.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.