63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

WHO’dan vaping uyarısı: Gençler hedefte

Cenevre, 31 Mayıs (Hibya)-Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Z kuşağında vaping kullanımının arttığını belirterek bunun endişe verici olduğunu açıkladı.

WHO’dan vaping uyarısı: Gençler hedefte
Paylaş:

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Z kuşağının vaping kullanımında yetişkinleri geride bıraktığını belirterek, bunun kutlanacak bir gelişme olmadığını açıkladı.

Açıklamada, elektronik sigaraların tütün endüstrisinin gençleri hedefleyen bir stratejisinin devamı olduğu vurgulanırken, hükümetlere tatlandırıcıların, pazarlamanın ve gençleri hedefleyen ürün tasarımlarının yasaklanması çağrısı yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.