63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Wong: Singapur ve Avustralya yakın dost ve kapsamlı stratejik ortaklardır

Kanberra, 25 Mart (Hibya)- Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Singapur ve Avustralya'nın yakın dost ve kapsamlı stratejik ortaklar olduğunu bildirdi.

Wong: Singapur ve Avustralya yakın dost ve kapsamlı stratejik ortaklardır
Paylaş:

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Singapur ve Avustralya'nın yakın dost ve kapsamlı stratejik ortaklar olduğunu kaydetti. 

"Refahımız, güvenliğimiz, istikrarımız ve ekonomilerimiz birbirine bağlıdır." ifadelerini kullanan Wong, bugün Singapur Meclis Başkanı Sean Kian Peng ve heyetini parlamentoda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu bildirdi. 

Stratejik güvene, açık pazarlara ve kurallara dayalı ticarete dayanan, uzun soluklu ve derin bir ilişkileri olduğunu belirten Wong, "Halklarımızın refahı ve güvenliği için yakın iş birliğimizi sürdüreceğiz." dedi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.