63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

X-WATERS, Antalya’da bu yıl ikinci kez düzenlendi

X-WATERS, Antalya’da bu yıl ikinci kez düzenlenen etkinlikte 27 ülkeden 750 sporcuyu bir araya geldi.

X-WATERS, Antalya’da bu yıl ikinci kez düzenlendi
Paylaş:

X-WATERS, Antalya’da bu yıl ikinci kez düzenlendi.

27 ülkeden 750 sporcuyu bir araya getiren ve Konyaaltı sahilinde gerçekleştirilen bu organizasyon,hem profesyonel yüzücülerin hem de açık deniz tutkunlarının katılımıyla birlikte yoğun ilgi gördü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Merve Kocagöz, X-WATERS’a ikinci kez ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, 27 ülkeden 750 sporcunun katılımının Antalya’nın spor turizmi vizyonunu daha da güçlendirdiğini vurguladı.

Yarışın startı protokol üyeleri tarafından verilirken, sporcular 5 kilometrelik uzun mesafe koşusu başta olmak üzere farklı parkurlarda kıyasıya mücadele etti.

Kadın ve erkek kategorilerinin dışında bayrak yarışları ve çocuklara özel etaplar da etkinlikte yer aldı.

Yarış boyunca sporcular Akdeniz’in eşsiz manzarasında kulaç attı. İzleyiciler de sahilden etkinliği ilgiyle takip etti.

Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara ise madalya ve ödülleri takdim edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.