63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yalova Belediyesi’nden pazar yerlerinde denetim

Yalova Belediyesi, kent genelindeki pazar yerlerinde ölçü ve tartı aletlerini tek tek kontrol etti.

Yalova Belediyesi’nden pazar yerlerinde denetim
Paylaş:

Yalova Belediyesi, Merkez Pazar Yeri’nde kurulan Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi pazarları ile Adnan Menderes Mahallesi Nedret Ayaz Kapalı Pazar Yeri ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Perşembe Semt Pazarı’nda denetim gerçekleştirdi.

Denetimler, Yalova Belediyesi Grup Merkezi Ölçü Ayar Memuru Volkan Şavlı tarafından 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu kapsamında yapıldı.

Çalışmalar çerçevesinde toplam 400 esnafın kullandığı ölçü ve tartı aleti kontrol edildi. Gerçekleştirilen kontroller sonucunda 85 adet beyanname alınırken, 130 adet ölçü aletinin 2026 yılı periyodik muayenesi kapsamında damgalama işlemleri tamamlandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.