63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yıldırım'dan Erzincan’daki gazilere ziyaret

Erzincan, 11 Haziran (Hibya) - Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve önceki dönem Başbakanı Binali Yıldırım, Erzincan’da Muharip Gaziler Derneği Şubesi’ni ziyaret etti.

Yıldırım'dan Erzincan’daki gazilere ziyaret
Paylaş:

Ziyarette, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun da hazır bulundu.

Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş ile bir araya gelen Yıldırım ve beraberindeki heyet, kahraman gazilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım açıklamasında, “Gazilerimiz bizim için birer şeref nişanesidir. Onların hatıralarını yaşatmak, her daim yanlarında olmak boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.