63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yılmaz: Reel sektörümüzün taleplerine hassasiyetle yaklaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonu düşürmeye odaklanan makro politikalardan taviz vermeden, yapılan istişareler çerçevesinde KOBİ’ler ve yatırımcılar başta olmak üzere reel sektörün taleplerine hassasiyetle yaklaştıklarını bildirdi.

Yılmaz: Reel sektörümüzün taleplerine hassasiyetle yaklaşıyoruz
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, sonuçlarını almaya başladıkları programın güçlü bir siysi irade ve kararlılıkla uygulamaya devam ettiklerini belirtti.

Enflasyonu düşürmeye odaklanan makro politikalardan taviz vermeden, yapılan istişareler çerçevesinde KOBİ’ler ve yatırımcılar başta olmak üzere reel sektörün taleplerine hassasiyetle yaklaştıklarına dikkati çeken Yılmaz, şunları ifade etti:

“Enflasyon muhasebesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından atılması öngörülen adımlar bu anlayışımızı yansıtmaktadır. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.