63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yılmaz: Sırbistan’ı Balkanların istikrarı açısından kilit önemde bir ülke görüyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sırbistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Sırbistan Milli Günü ve Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonuna katıldı.

Yılmaz: Sırbistan’ı Balkanların istikrarı açısından kilit önemde bir ülke görüyoruz
Advert
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iki ülke arasındaki dostluk mesajlarını yineledi.

Sırbistan ile olan ilişkilerin tarihi ve kültürel derinliğine vurgu yapan Yılmaz, "Sırbistan ile müşterek tarihimizin ve köklü kültürel bağlarımızın üzerine inşa ettiğimiz ikili ilişkilerimiz karşılıklı güven ve saygı temelinde güçlenmeye devam etmektedir” dedi.

Sırbistan'ın bölgesel barış için bir ortak olduğunu belirten Yılmaz, "Sırbistan’ı Balkanların istikrarı açısından da kilit önemde bir ülke olarak görüyor, ilişkilerimizin Balkanların tamamında olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kutlama mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Bu vesileyle Sırbistan halkının Milli Günü ve Silahlı Kuvvetler Günü’nü Devletimiz ve Milletimiz adına kutluyor, ülkelerimiz arasındaki dostluğun her daim baki kalmasını temenni ediyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.