63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yılmaz, Türkiye’de Özel Sermaye ve Yatırımlar Görünümü 2025 Konferansı’na katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Londra Borsası’nda düzenlenen Türkiye’de Özel Sermaye ve Yatırımlar Görünümü 2025 Konferansı’na katıldı.

Yılmaz, Türkiye’de Özel Sermaye ve Yatırımlar Görünümü 2025 Konferansı’na katıldı
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Londra Borsası’nda düzenlenen ‘Türkiye’de Özel Sermaye ve Yatırımlar Görünümü 2025 Konferansı’nda Türkiye’nin yatırım ortamını, kısa ve orta vadede öngördükleri reformları ve sürdürülebilir büyüme stratejilerini paylaştıklarını açıkladı.

Makroekonomik istikrarları, yatırım dostu reformları ve bölgesel üretim üssü olma vizyonları ile Türkiye’yi uluslararası yatırımcılar için cazip bir adres kılmaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, “Programı düzenleyen Globalturk Capital’e, katkılarından dolayı Londra Borsası yetkililerine, ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.