63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Zakharova: Ukraynalı Naziler, Rusya halkını terörize etmeyi sürdürüyor

Moskova, 18 Aralık (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Ukraynalı Nazilerin, Rusya halkını terörize etmeyi sürdürdüğünü söyledi.

Zakharova: Ukraynalı Naziler, Rusya halkını terörize etmeyi sürdürüyor
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zakharova, Ukraynalı Nazilerin, Rusya halkını terörize etmeyi sürdürdüğünü belirterek, “Onları günlük olarak top atışlarına ve İHA saldırılarına maruz bırakıyor.” dedi.

14 Aralık'ta Maisky köyünde, içinde bir kadın ve çocukların bulunduğu bir konut binasına drone saldırısı düzenlendiğini söyleyen Zakharova, 9 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.