63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

“11 NİSAN, DESTANSI BİR HAYKIRIŞTIR”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümüne ilişkin bir açıklama yaptı.

“11 NİSAN, DESTANSI BİR HAYKIRIŞTIR”
Advert
Paylaş:

 

 

Başkan Ahmet Tüysüz, 11 Nisan 1920 tarihi Şanlıurfa’mızın destansı bir haykırışıdır diyerek şunları kaydetti: “Ezelden ebede her daim baskı ve zorlamalara karşı durmuş, hoşgörü ve misafirperver bir şehir olan şanlı şehrimiz, davetsiz gelip yerleşmeye çalışan misafirlere dur demiştir. Bu dur deyişin diğer adı ise 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurtuluşudur. Kurtuluşunu ilan eden şehrimiz genciyle, yaşlısıyla kadınıyla, erkeğiyle topyekûn mücadele vermiş ve bu mücadele haklı bir zafer ile neticelenmiştir. Bilinmelidir ki bu coğrafyanın insanları hiçbir zaman haksızlık yapmamış ama haksızlık karşısında da asla boyun eğmemiştir. Bundan sonra da eğmeyecektir.

 

Bizler bu güzel şehrin şanlı evlatlarının hak ettiği şekilde yaşayabilmesi, hak ettiği seviyede değer görüp, insanından şehir mimarisine kadar her anlamıyla tanıtılmasını sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Bu anlamlı günde il merkezimiz ve ilçelerimizdeki tüm teşkilat arkadaşlarımız ile sahadaydık. Bugüne özel olarak hazırlanan “Şanlıurfa’nın Kurtuluşu DEVA’da” broşürlerimizi halkımıza dağıttık. Bir kez daha diyoruz ki bu güzel şehrin, bu şanlı şehrin; Şanlıurfa’nın Kurtuluşu DEVA’da” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.