63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

2. Uluslararası Kent Tiyatrosu Festivali’nde “En Sevdiğinden Başla” sahnelendi

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Kent Tiyatrosu Festivali kapsamında, “En Sevdiğinden Başla” oyunu 100 Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi Ali Cem Köroğlu Sahnesi’nde izleyiciyle buluştu. Oyun, sahnelediği hikâye ve performanslarıyla seyirciden yoğun ilgi gördü.

2. Uluslararası Kent Tiyatrosu Festivali’nde “En Sevdiğinden Başla” sahnelendi
Paylaş:

Etimesgut Belediyesi tarafından 1-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslararası Kent Tiyatrosu Festivali, çeşitli oyunlarla devam ediyor. Festival kapsamında 100 Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi Ali Cem Köroğlu Sahnesi’nde Selen Örcan, Hakan Emre Ünal ve Nezaket Erden’in yazdığı, Hakan Emre Ünal’ın yönettiği “En Sevdiğinden Başla” oyunu sahnelendi.

Barkın Sarp, Elif Aydın, Hakan Emre Ünal, Mert Yılmaz Yıldırım ve Nezaket Erden’in performanslarıyla sahnelenen oyun, devised tekniğiyle yani kolektif bir yaratım süreciyle hazırlandı. Oyun, iki genç sanatçının oyunculuk, yazarlık ve yönetmenlik serüvenlerini, hayat ve sanat mücadelelerini konu aldı.

Gösterim sonrasında düzenlenen söyleşide izleyiciler, oyuncular ve yönetmene oyunun hazırlık süreci ve sahne deneyimleri hakkında sorular yöneltti. Festival, farklı oyunlar ve etkinliklerle devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.