63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

2025 Yılı 1. Olağan İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Bingöl, 24 Nisan (Hibya) - Bingöl Valiliği, 2025 yılı 1. Olağan İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıya Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

2025 Yılı 1. Olağan İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Advert
Paylaş:

Toplantının açılış konuşmasında, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Cevdet Baycuman, ildeki istihdam politikaları ve mesleki eğitim programları hakkında detaylı bilgi verdi. Baycuman, kadın istihdamını artırmak amacıyla uygulamaya konulan Pozitif Ayrımcılık Programı'nın yanı sıra engelli bireyler ve eski hükümlülerin istihdamına yönelik projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, aktif işgücü programlarına dair yapılan çalışmalar hakkında da kapsamlı bir sunum yaptı.

Bingöl Valisi, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Cevdet Baycuman ve ekibine, yürüttükleri başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.