63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

367 Bin Dolarla Türk Lirasına Destek Oldu

Şanlıurfa'da bir iş adamı, döviz bozdurma kampanyasına 367 bin dolarını Türk lirasına çevirerek destek verdi.

367 Bin Dolarla Türk Lirasına Destek Oldu
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'da bir iş adamı, döviz bozdurma kampanyasına 367 bin dolarını Türk lirasına çevirerek destek verdi.

İş adamı Mahmut Cevheri, gazetecilere yaptığı açıklamada, işi gereği bulunduğu İstanbul'dan kampanyaya destek olmak için Bahçelievler'deki bir banka şubesinde işlem yaptığını söyledi.

Türk ekonomisinin güçlü olduğunu vurgulayan Cevheri, "Destek olmak içimizden geldi. Herkesin kendi imkanları ölçüsünde katkı da bulunması lazım. Öyle de oluyor zaten. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunu hep birlikte bozmamız lazım. Herkesin güç birliği yaparak kampanyaya destek olması gerekiyor. Ülkemiz insanının aynı düşünce etrafında buluşması da ayrıca bizi sevindiriyor." diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Selahattin Demirtaş, Segbis ile İfade Verdi

Akışın sonuna geldiniz.