63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

5. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı 13 Nisan’da açılacak

5. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı, 13-18 Nisan günlerinde Hainan eyaletinin Haikou kentinde düzenlenecek.

5. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı 13 Nisan’da açılacak
Advert
Paylaş:

5. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı, 13-18 Nisan günlerinde Hainan eyaletinin Haikou kentinde düzenlenecek.

Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi’nde bugün düzenlenen basın toplantısında, şu ana kadar 71 ülke ve bölgeden yaklaşık 4 bin 100 markanın yanı sıra, Fortune 500 listesinde yer alan ve sektörde önde gelen şirketlerden 65’inin fuara katılacağı bildirildi.

Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Sheng Qiuping, İngiltere’nin bu yılki fuarın onur konuğu ülkesi olacağını duyurdu.

Sheng, fuarda uluslararası düzeyde kaliteli ürünler, yerli moda ürünleri, yeşil tüketim, akıllı tüketim, düşük irtifa ekonomisi kategorilerinde ürünlerin sergileneceğini ve bu yıl ilk kez kurulacak “yeni tüketici teknolojileri” fuar alanında son yerli ve yabancı insansı robotların tanıtılacağını ifade etti. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.