63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

92 Gazi koşusunu Urfalı jokey Ahmet çelik üst üste 4. kazandı

Türkiye'de atçılığın zirve koşusu olan Gazi Koşusunu jokeyliğini Ahmet Çelik'in yaptığı Hep Beraber isimli safkan kazandı. Çelik, üst üste 4. kez Gazi Koşusunu 1. tamamladı.

92 Gazi koşusunu Urfalı jokey Ahmet çelik üst üste 4. kazandı
Paylaş:

92. Gazi Koşusu'nun kazananı oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk yarışçılığının derbisinde; Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı Hep Beraber 1. oldu.

 

Veliefendi'de yaklaşık 20 bin yarışseverin heyecanla takip ettiği mücadelede jokey Çelik üst üste 4. zaferine ulaştı.

 

 

ŞAMPİYON 1,6 MİLYON LİRA KAZANDI

 

'2018 Yılının Şampiyon Tayı'nı ilan eden çim pistteki 2 bin 400 metrelik koşunun birincilik ikramiyesi 1 milyon 650 bin TL olarak belirlendi. Koşuda ikinciye 660 bin, üçüncüye 330 bin, dördüncü olacak safkana da 165 bin TL ikramiye ödenecek. Böylece ilk dörde giren safkanların kazandığı toplam ikramiye 2 milyon 805 bin TL olacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.