63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

A Milli Erkek Voleybol Takımı destek yemeğinde buluştu

A Milli Erkek Voleybol Takımı sporcuları ve teknik ekibi, SMS Grup İnşaat A.Ş. tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı destek yemeğinde buluştu
Advert
Paylaş:

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre, A Milli Erkek Voleybol Takımı sporcuları ve teknik ekibi SMS Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Öztürk ile SMS Grup İnşaat A.Ş. CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Öngün'ün ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. 

Açıklamaya göre, düzenlenen yemeğe; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bodur da katıldı.

Açıklamada, A Milli Erkek Voleybol Takımı'na gösterilen misafirperverlik ve destek dolayısıyla SMS Grup İnşaat A.Ş.'ye teşekkür edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.