63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

ABD borsaları karışık seyirle günü tamamladı

İstanbul, 6 Temmuz (Hibya) - ABD borsalarında işlem günü karışık bir görünümle tamamlandı.

ABD borsaları karışık seyirle günü tamamladı
Advert
Paylaş:

ABD borsalarında işlem günü karışık bir görünümle tamamlandı.

Dow Jones Sanayi Endeksi (DJIA) yüzde 1,14 yükselerek 52.900,07 puana çıktı. S&P 500 endeksi ise yatay seyrederek 7.483,24 puanda günü tamamladı.

Teknoloji ağırlıklı endekslerde ise satışlar öne çıktı. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0,80 düşüşle 25.832,67 puana, Nasdaq 100 Endeksi ise yüzde 1,61 kayıpla 29.329,21 puana geriledi.

Küçük ölçekli şirketleri takip eden Russell 2000 Endeksi de yüzde 0,55 değer kaybederek 2.996,11 puandan kapandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Albenese: İki tarihi anlaşma imzalandık

Akışın sonuna geldiniz.