63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Adana'da 15 Temmuz'un 10. yılı anma programı düzenlendi

Adana'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10. yıl dönümü kapsamında "Şehrimizin Birlik Ruhu ile 15 Temmuz’un Onuncu Yılı" temalı bir anma programı gerçekleştirildi.

Adana'da 15 Temmuz'un 10. yılı anma programı düzenlendi
Paylaş:

Adana'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10. yıl dönümü kapsamında "Şehrimizin Birlik Ruhu ile 15 Temmuz’un Onuncu Yılı" temalı bir anma programı gerçekleştirildi. Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Konferans Salonu'nda yapıldı.

Programa; ATÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir, akademisyenler, öğrenciler, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programında, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve milletin direnişini anlatan özel bir belgesel gösterimi sunuldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.