63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ahırkapı Demir Sahası’nda karaya oturan gemi tekrar yüzdürüldü

İstanbul’dan Mısır’a seyir halindeyken Ahırkapı Demir Sahası’nda karaya oturan dökme yük gemisi, başlatılan kurtarma operasyonu sonucu başarıyla yüzdürüldü.

Ahırkapı Demir Sahası’nda karaya oturan gemi tekrar yüzdürüldü
Paylaş:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İstanbul’dan Mısır’a seyir halindeyken Ahırkapı Demir Sahası’nda karaya oturan ALFAISALIAH isimli 225 metre boyundaki dökme yük gemisi için KEGM-3 botu, KURTARMA-9 ve KURTARMA-21 Römorkörü, kılavuz kaptanı ve balık adım ekibinin olay yerine ivedilikle yönlendirildiği bildirildi.

Açıklamada yapılan kontrollerin ardından İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’nin koordinasyonunda başlatılan kurtarma operasyonu neticesinde geminin başarıyla yüzdürüldüğü belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.