63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

AK Parti Bursa Teşkilatı vefa iftarında buluştu

Bursa, 22 Şubat (Hibya)-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Teşkilat Vefa İftarı” programına il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Bursa Teşkilatı vefa iftarında buluştu
Advert
Paylaş:

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından, Ramazan ayının üçüncü gününde Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde “Teşkilat Vefa İftarı” programı gerçekleştirildi. Programa il ve ilçe parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile partililer katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik ruhuna vurgu yapıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, konuşmasında'' Biz hiçbir zaman masa başında siyaset yapanlar olmadık; sahada siyaset yapanlarız. Biz sosyal medyada değil, gönüllerde trend olmaya talibiz. Allah'a çok şükür, bizim gücümüz teşkilattır. Allah'a çok şükür, 2025 yılı sonu itibarıyla, teşkilat başkanımızın talimatları doğrultusunda üye hedefleri noktasında Bursa olarak 407 bin 543 üyeye ulaşmış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar emek veren tüm arkadaşlarımızla birlikte sahada, büyüklerimizle omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah her toplantıda, çıktığımız her programda, ziyaret ettiğimiz her hanede biriktirdiğimiz umutla Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz. Güçlü bir teşkilatla yürüdüğümüz bu yolda, kuruluşumuzdan bugüne emeği geçen tüm mensuplarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Ramazan ayımız mübarek olsun" sözlerini aktardı.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da partinin kuruluşundan bu yana yürütülen siyasi faaliyetlere ilişkin değerlendirmesinde ''Bizler yanlışa tevessül etmeden, hiçbir şekilde şiddete başvurmadan; demokratik zeminde, hukuk içinde kalarak mücadele ettik. İnanç özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırdık. Millet iradesini esas aldık. Bu anlayışla yalnızca hükümet olmadık; milletle birlikte iktidar olduk. Geçmişte de sandık vardı. Milletimiz sandıkta iradesini ortaya koyuyordu. Biz ise milletin verdiği emaneti yere düşürmeden, sandıkta tecelli eden iradeye sadık kalarak yol yürüdük" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.