63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), İstanbul ve Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
Advert
Paylaş:

AKOM’un açıklamasına göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde etkili olacak. Yağışların özellikle öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli şekilde görülmesi bekleniyor.

Açıklamada, cuma gününe kadar aralıklı yağış geçişlerinin yaşanacağı, hava sıcaklıklarının ise 12 ila 16 derece aralığında mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği ifade edildi.

Hafta sonu itibarıyla ise havanın çoğunlukla güneşli olacağı ve sıcaklıkların 20 derece civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

Öte yandan İstanbul’daki baraj doluluk oranının yüzde 70,39 seviyesinde olduğu, barajlardaki toplam su miktarının ise 611 milyon metreküp olarak ölçüldüğü bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.