63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Al Misnad, Finlandiya Sosyal Güvenlik Bakanı Laasonen ile görüştü

Doha, 26 Ocak (Hibya) - Katar Uluslararası İşbirliği Devlet Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al Misnad, Finlandiya Sosyal Güvenlik Bakanı Sanni Grahn-Laasonen ile bir araya geldi.

Al Misnad, Finlandiya Sosyal Güvenlik Bakanı Laasonen ile görüştü
Advert
Paylaş:

Katar Uluslararası İşbirliği Devlet Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al Misnad, Katar'ı ziyaret eden Finlandiya Sosyal İşler ve Sağlık Bakanlığı'nda görevli Sosyal Güvenlik Bakanı Sanni Grahn-Laasonen ile bir araya geldi.

Görüşmede iki ülke arasındaki iş birliği ilişkileri ve özellikle insani ve kalkınma alanlarında bunları destekleme ve güçlendirme yolları ele alındı.

Ayrıca, ortak ilgi duyulan bir dizi konu da görüşüldü.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.