63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Al-Thani, Suriye'ye yönelik genişletilmiş bakanlar toplantısına katıldı

Riyad, 12 Ocak (Hibya) - Başbakan ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani, Suriye'ye yönelik genişletilmiş bakanlar toplantısına katıldı.

Al-Thani, Suriye'ye yönelik genişletilmiş bakanlar toplantısına katıldı
Paylaş:

Katar Devleti Başbakan ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani, Suudi Arabistan Krallığı'nın bugün Riyad'da ev sahipliği yaptığı, Arap ve batılı ülkelerin dışişleri bakanlarının yanı sıra bölgesel ve uluslararası kuruluşların temsilcilerinin katıldığı Suriye'ye yönelik genişletilmiş bakanlar toplantısına katıldı.

Toplantıda, Başbakan ve Dışişleri Bakanı, Katar Devleti'nin, Suriye'nin birliği, egemenliği ve bağımsızlığını destekleme konusundaki tutumunu yineleyerek, kardeş halkının onurlu bir yaşam sürme ve kurumlar ile hukuk devleti inşa etme yönündeki beklentilerinin gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Lokman Hekim'den pay geri alımı

Akışın sonuna geldiniz.