63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Albares: Savaş karşısında, İspanya barış ve diplomasinin yanındadır

Madrid, 9 Nisan (Hibya)- İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, İspanya’nın barış, diplomasi ve iş birliğinden yana olduğunu belirtti.

Albares: Savaş karşısında, İspanya barış ve diplomasinin yanındadır
Paylaş:

İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares, ülkesinin dış politika ilkeleri ve diplomatik kazanımlarına ilişkin açıklama yaptı.

İspanya’nın temel tutumunu vurgulayan Albares, "Savaş karşısında, İspanya barış ve diplomasinin yanındadır. Karşılaşma karşısında, İspanya iş birliğinin yanındadır" dedi.

Diyalog ve müzakere sürecinin sonuçlarına değinen Albares, "Çünkü müzakere ve diyalog yoluyla, vatandaşlar için yararlı anlaşmalar elde edilir; örneğin Cebelitarık ile ilgili tarihi anlaşma gibi" ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.