63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Aliyev, AB Genişlemeden Sorumlu Komiseri Kos ile görüştü

Davos, 21 Ocak (Hibya) - Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa Birliği (AB) Genişlemeden Sorumlu Komiseri Marta Kos ile bir araya geldi.

Aliyev, AB Genişlemeden Sorumlu Komiseri Kos ile görüştü
Advert
Paylaş:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Marta Kos ile bir araya geldi.

Toplantıda Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi ve barış gündeminin ilerletilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Aynı zamanda enerji, bölgesel ulaşım bağlantısı, insani mayın temizleme ve diğer alanlardaki iş birliği ele alındı. 

Kos, Avrupa Birliği'nin Azerbaycan'ın insani mayın temizleme alanındaki çabalarına ve Nahçıvan demiryolu hattının restorasyonuyla ilgili projelere destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Görüşme sırasında, Azerbaycan ile Avrupa Birliği arasında birçok alanda iş birliğinin daha da genişletilmesi için önemli fırsatlar olduğu vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Edirne'de karla karışık yağmur uyarısı

Akışın sonuna geldiniz.