63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ankara'da Anma Etkinliğine Giden Gruba Polis Müdahalesi

Ankara Garı önünde geçen yıl bombalı terör saldırısında ölenleri anmak için olay yerine gitmek isteyen grupla polis arasında arbede yaşandı.

Ankara'da Anma Etkinliğine Giden Gruba Polis Müdahalesi
Paylaş:

Ankara Garı önünde geçen yıl gerçekleşen terör saldırısının yıl dönümünde Talatpaşa Bulvarı'ndan Ankara Garı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Ortalık karıştı.

TAŞLAR, SOPALAR HAVADA UÇUŞTU

Saldırının yapıldığı alana karanfil bırakmak isteyen gruba polis, alana sadece saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerinin alındığını belirterek uyarılarda bulundu. Polisin uyarılarını dikkate almayan eylemcilerin polise taş ve sopalarla saldırması üzerine gruba TOMA ve biber gazıyla müdahale edildi.

 

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ DA ORDA

Öte yandan, gruba yapılan müdahalenin ardından saldırının yapıldığı alana HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile HDP milletvekilleri geldi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.