63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden hastalara fizyoterapi desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta yatağı desteği alan vatandaşlara fizyoterapi desteği de vermeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden hastalara fizyoterapi desteği
Advert
Paylaş:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Alanya’da yeni bir hizmet hayata geçirildi. İlçede hasta yatağı desteği alan vatandaşlara şimdi de fizyoterapi desteği veriliyor.

Alanya Hizmet Birimi’nde göreve başlayan fizyoterapist Fırat Budak, vatandaşlara evinde destek veriyor. Bu kapsamda Alanya Değirmendere Mahallesi’nde hasta yatağı temin edilen 76 yaşındaki Murat Karakuş’a fizyoterapi uygulandı.

Alanya’da hastalara fizyoterapi hizmetinin başlaması nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Avukat Ulaş Özgen ve Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürü Gazi Öten fizyoterapist desteği alan Murat Karakuş’u ziyaret etti. Meclis Üyesi Özgen, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sosyal alanda bir çok hizmetimize ek olarak şimdi de hasta yatağı talebini yerine getirdiğimiz vatandaşlarımıza ücretsiz olarak fizyoterapi desteği vermeye başladık. Önümüzdeki günlerde Alanya’da Aile Danışmanlığı Merkezimizi açarak bu hizmetimizin kapsamını genişleteceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.