63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

AP: Parlamento ve Konsey, geçici bir siyasi anlaşmaya vardı

Brüksel, 18 Nisan (Hibya) - Avrupa Parlamentosu (AP), Parlamento ve Konsey'in geçici bir siyasi anlaşmaya vardığını bildirdi.

AP: Parlamento ve Konsey, geçici bir siyasi anlaşmaya vardı
Paylaş:

Avrupa Parlamentosu, Parlamento ve Konsey'in,  Komisyon’un toprak izleme yasasına ilişkin önerisi üzerinde geçici bir siyasi anlaşmaya vardığını bildirdi.

Açıklamada "Genel hedef, AB’nin 'sıfır kirlilik' hedefi doğrultusunda, 2050 yılına kadar Avrupa topraklarının sağlıklı hale getirilmesidir.AB eş-yasama organları arasında varılan gayriresmi anlaşma, tüm AB ülkelerinde toprağın izlenmesini ve çiftçilere toprak sağlığını iyileştirmeleri için daha iyi destek verilmesini sağlayacak." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.