63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Araghchi, ABD ile müzakerelere katılmak üzere Cenevre'ye gitti

Tahran, 25 Şubat (Hibya) - İran Dışişleri Bakanı Seyyid Abbas Araghchi, ABD ile yarın yapılacak müzakerelere katılmak üzere İsviçre’nin Cenevre şehrine gitti.

Araghchi, ABD ile müzakerelere katılmak üzere Cenevre'ye gitti
Advert
Paylaş:

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İran Dışişleri Bakanı Araghchi, nükleer görüşmeler gerçekleştirmek üzere siyasi ve teknik bir heyetin başında Cenevre'ye gitti.

İran ve ABD arasında dolaylı nükleer görüşmelerin üçüncü turu, Umman Dışişleri Bakanı'nın ev sahipliğinde yarın yapılacak.

İran heyetinin, yaptırımların kaldırılması ve nükleer konular alanlarında İran'ın pozisyon ve görüşlerini özetlemek ve açıklamak üzere bu akşam Umman Dışişleri Bakanı Badr Al Busaidi ile görüşmesi planlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.