63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Artemis Halı'da denetçi seçimi

Artemis Halı A.Ş'de bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesine ilişkin bildirim yapıldı.

Artemis Halı'da denetçi seçimi
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirketimizin  25.07.2025 Cuma günü saat 14:00'da Balmumcu Mah. Itri Sok. N 8/1 Beşiktaş / İstanbul adresinde yapılan 2024 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Artemis Halı A.Ş.'nin 2025 yılı hesap dönemi hesap ve işlemlerinin gerek Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat gerekse Türk Ticaret Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde denetimi için Any Partners Bağımsız Denetim A.Ş. 'nin bağımsız denetçi olarak seçimine ilişkin karar 04.08.2025 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 04.08.2025 tarihli ve 11385 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayımlanmıştır."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.