63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ata Gayrimenkul, kar dağıtmayacak

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, kar dağıtımı yapmayacak.

Ata Gayrimenkul, kar dağıtmayacak
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''01.01.2025 - 31.12.2025 hesap dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) II-14.1 sayılı Tebliğ hükümlerine uygun olarak hazırlanan bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarında 6.389.637 TL net dönem zararı, Vergi Usul Kanununa (VUK) göre tutulan yasal kayıtlarımızda ise 8.267.132 TL net dönem karı gerçekleşmiştir. Şirketimizin yasal kayıtlarına göre hesaplanan 8.267.132 TL tutarındaki net dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine, bu kapsamda dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin kar dağıtım tablosunun genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.