63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Aziz Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa’nın tanınan simalarından ‘Aziz Hoca’ olarak bilinen Abdülaziz Kutluay, geçtiğimiz gün korona virüs yüzünden hayatını kaybetmişti. Kutluay bugün kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Aziz Hoca son yolculuğuna uğurlandı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'da Gönüllü Kuruluşlar Aşevinde uzun yıllardır hayırseverlerin bağışları ile yetim ve öksüzler başta olmak üzere, binlerce insana yardım eli uzatan Aziz Hoca son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Peygamber Camisinde kılınan namaza Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve yüzlerce vatandaş katıldı. Korona Virüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun kılınan namaz sonrası Aziz Hoca’nın naaşı defin edilmek için Harran Kapı Aile mezarlığına götürüldü.
 
Harran Kapı Aile Mezarlığında gerçekleşen defin işlemi için çok sayıda vatandaş mezarlığa geldi. Sık sık sosyal mesafe uyarısı yapılan mezarlıkta çoğu zaman bu kurala uyulamadı. Maskeli ve tulumlu görevliler tarafından toprağa verilen Kutluay için sık sık Tekbir getirildi ve Yasin Suresi okundu.
 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.