63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

BAE Savunma Bakanlığı Gençlik Konseyi, gençlik alanında iş birliğini görüştü

Abu Dabi, 16 Temmuz (Hibya)- Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Savunma Bakanlığı Gençlik Konseyi, gençlerin güçlendirilmesine yönelik iş birliklerini geliştirmek amacıyla Federal Gençlik Kurumu ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

BAE Savunma Bakanlığı Gençlik Konseyi, gençlik alanında iş birliğini görüştü
Advert
Paylaş:

BAE Savunma Bakanlığı Gençlik Konseyi, gençlerin güçlendirilmesine yönelik iş birliklerini geliştirmek amacıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

BAE Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, toplantının ulusal kurumlarla iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek, gençlerin ulusal hedeflere katkısını artıracak ortaklıkları geliştirmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Toplantıda, ortak girişim ve fikirlerin yanı sıra gelecekteki iş birliği fırsatlarının ele alındığı aktarılan açıklamada, bilgi ve deneyim paylaşımının artırılması ile gençlere yönelik program ve projelerin desteklenmesinin hedeflendiği ifade edildi. Açıklamada, bu çalışmaların BAE’nin ulusal insan kaynağına yatırım vizyonuyla uyumlu olduğu kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.