63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Albayrak: Kıdem Tazminatında Öyle Bir Formül Üreteceğiz ki Herkes Mutlu Olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni ekonomi paketinde en çok merak edilen konu olan kıdem tazminatı hakkında, "Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak." dedi.

Bakan Albayrak: Kıdem Tazminatında Öyle Bir Formül Üreteceğiz ki Herkes Mutlu Olacak
Paylaş:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, milyonlarca çalışanın merakla beklediği kıdem tazminatı fonu hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak." dedi.

Albayrak, yeni ekonomi paketinin en çok tartışılan başlığı olan kıdem tazminatı konusunda şunları söyledi:

 

 

 

"TÜM PAYDAŞLARLA ADIM ATILACAK"

"Verilen mesajların doğru okunması lazım. Tüm paydaşların mutabakatıyla bir süreç işleyecek. Daha ortada bir şey yok. Kıdem tazminatı çok sorunlu bir alan. İşçi, işveren, sendika mutsuz. Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak. Sabırlı olalım. Tüm paydaşlarla adım atılacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAŞKAN BEYAZGÜL, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Akışın sonuna geldiniz.