63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Bayraktar: Karadeniz doğal gazımız milletimize en ucuz gaz olarak ulaşıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz doğal gazının millete en ucuz gaz olarak ulaşıyor olduğunu bildirdi.

Bakan Bayraktar: Karadeniz doğal gazımız milletimize en ucuz gaz olarak ulaşıyor
Advert
Paylaş:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "2016’dan sonra kendi petrolünü ve gazını arayan ve bulan bir ülke olduk." ifadelerini kullandığı açıklamasında Karadeniz doğal gazının millete en ucuz gaz olarak ulaşıyor olduğunu kaydetti.

Amerika ile yaptıkları 43 milyar dolarlık LNG anlaşmasıyla da arz güvenliğini güçlendirerek Türkmenistan'dan sonra en ucuz gazı ülkeye getiriyor olduklarını belirten Bayraktar, "Ülkemizin enerjide arz güvenliği için 34 ülke ile doğal gaz ve LNG ticareti yapıyoruz." dedi. 

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.