63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Bolat: Türkiye, Avrupa ekonomisinin stratejik ortaklarından biridir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye’nin üretim kapasitesi, sanayi altyapısı ve lojistik gücüyle Avrupa ekonomisi için önemli bir ortak olduğunu belirterek, Brüksel’de Türkiye-AB ticari ilişkilerine yönelik temaslarda bulunacaklarını açıkladı.

Bakan Bolat: Türkiye, Avrupa ekonomisinin stratejik ortaklarından biridir
Advert
Paylaş:

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Bolat, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki ticari ilişkilere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin üretim kapasitesi, sanayi altyapısı, lojistik avantajları ve güvenilir siyasi yapısıyla Avrupa ekonomisinin stratejik ortaklarından biri olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin Avrupa’nın tedarik zincirinde önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Bolat, Brüksel’de gerçekleştirilecek temaslarda Türkiye-AB ticari ilişkilerinin daha güçlü ve sürdürülebilir bir zeminde ilerlemesi için görüşmeler yapılacağını kaydetti.

Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda Türkiye’nin küresel ticaretteki stratejik konumunu güçlendirmeye yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.