63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Onları yalnızca belirli günlerde değil; her zaman hatırlıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit aileleri ve gazilere ilişkin mesaj yayımladı.

Bakan Göktaş: Onları yalnızca belirli günlerde değil; her zaman hatırlıyoruz
Advert
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit aileleri ve gazilere ilişkin mesaj yayımladı.

Şehitlerin emaneti olan aileler ile kahraman gazilere vefanın milletçe taşınan en önemli sorumluluklardan biri olduğunu belirten Bakan Göktaş, şehit aileleri ve gazilerin yalnızca belirli günlerde değil, her zaman hatırlandığını ve her koşulda yanlarında olunduğunu ifade etti.

Bakan Göktaş, "Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin acıları üzerinden siyaset yapılmasına bugüne kadar müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde şehit aileleri ve gazilere yönelik güçlü sosyal destek politikalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Bakan Göktaş, bu alandaki çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.