63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Kurum: Sındırgı’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ekiplerin, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Bakan Kurum: Sındırgı’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor
Advert
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ekiplerin, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Şu ana kadar 14 bin 875 binada toplam 23 bin 165 bağımsız bölümü incelediklerini belirten Bakan Kurum, 426 binadaki 506’sı konut olmak üzere 615 bağımsız bölümün ağır hasarlı veya yıkık olduğunu tespit ettiklerini açıkladı.

Bakan Kurum, çalışmalar tamamlanınca hızla adımları atacaklarını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.