63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Tunç: Çocuklara yönelik en küçük şiddet asla kabul edilemez

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Eyüpsultan'daki kreşte çocukların darp ve istismar edildiği iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında 1 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Bakan Tunç: Çocuklara yönelik en küçük şiddet asla kabul edilemez
Paylaş:

Adalet Bakanı Tunç, İBB’ye bağlı Eyüpsultan'daki kreşte çocukların darp ve istismar edildiği iddialarıyla ilgili Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturma kapsamında kreşte çalışan spor eğitmeninin nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandığını, aynı kreşte öğretmen olarak çalışan 3 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiğini bildirdi.

Soruşturmanın titizlikle devam ettiğine dikkati çeken Bakan Tunç, şunları kaydetti:

“Çocuklara yönelik en küçük şiddet, ihmal ya da istismar asla kabul edilemez.  En savunmasız bireyler olan çocuklarımızın emanet edildiği hiçbir kurum, bu sorumluluğu hafife alamaz. Tek bir çocuğun bile canının yanmasına, korkutulmasına ya da travmatize edilmesine göz yumulamaz.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.