63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Aydın ve protokol, Orhangazi Belediyesi 6. Kitap Günlerinde stantları gezdi

Orhangazi Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Kitap Günleri, Kültür ve Gençlik Merkezi’nde başladı.

Başkan Aydın ve protokol, Orhangazi Belediyesi 6. Kitap Günlerinde stantları gezdi
Advert
Paylaş:

Etkinliğin açılış gününde Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan ve Bilal Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şanlıtürk, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ali Çelik ve ilçe protokolü birlikte yayınevi stantlarını gezdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, açılışta yaptığı konuşmada kitapların toplumun ortak hafızası olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

“Kitap, bir kentin sessiz öğretmenidir. Her sayfasında bir hayat, her cümlesinde bir gelecek gizlidir. Biz, bu geleceği büyüten bir şehir olmak istiyoruz. Her yıl daha fazla öğrencimizi, daha fazla kitabı ve yazarı Orhangazi’de buluşturuyoruz. Çünkü inanıyoruz ki bir çocuk bir kitapla tanıştığında, aslında kendi yolunu bulur. Kültür ve sanat, bir kentin kalbidir; biz o kalbi hep canlı tutacağız.”

Ayrıca belediye organizasyonuyla kent genelindeki 13.000 öğrenci, ücretsiz olarak fuar alanına taşınacak.

Kültür ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen 6. Orhangazi Kitap Günleri, 19 Ekim Pazar gününe kadar sürecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.